Buborék ki
Bemutatkozás
A Balatonon egyedülálló módon 2014. nyarán nyitottuk meg komplex vízi élményparkunkat a csopaki strandon azzal a céllal, hogy a nyaralás még felejthetetlenebbé váljon kicsik és nagyok számára egyaránt. Mindezt a Wibit Sport Park pályarendszere biztosítja a szórakozni vágyóknak a tó vízfelületén. A pálya egyes elemeinek leírása, illetve bemutatása a PÁLYA menüpont alatt érhető el.
Miért pont Csopak?
Családbarát és intelligens strand! Mindkét minősítésnek megfelel a Balaton egyik legszebb és - a Napló felmérése szerint 2013-ban - a legkedveltebb strandja, az új fejlesztésekkel bővülő csopaki strand. 530 m-es hosszúságban homokos, biztonságos, fürdésre kijelölt vízfelület fogadja a strandolni vágyókat! A parton 15 000 m2 zöldterület, gyermekek részére jól felszerelt játszóterek, kabinok, hideg-melegvizes zuhanyzók állnak rendelkezésére. A strand előtti közel 1000 férőhelyes parkoló ingyenes! A kialakított homokföveny kisgyermekes családoknak ideális! Hat év alatt a belépő ingyenes.
Miért pont Vonyarcvashegy?
A fiatalok körében is rendkívül népszerű vonyarcvashegyi Lidó Strand a Wibit pályán kívül szörfiskolával, vízisípályával és vízi színpaddal nyújt egyedi élményt a balatoni strandok közül. Számos rendezvénye és szolgáltatása igazi élményt nyújt a család minden tagjának. Az elmúlt 15 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően a fürdőzők igazi zarándokhelyévé vált a 7 hektárnyi zöld felülettel és kiépített partszakasszal rendelkező vonyarcvashegyi Lidó Strand. A fürdőzés mellett számtalan színvonalas szolgáltatás biztosítja a gondtalan pihenést.